surveying
نقشه برداری-نجوم-خریدوفروش لوازم-مشاوره-ارائه خدمات

·       طراحي شبکه­هاي ميکروژئودزي:

پيش-پردازش(Pre-Analysis)

پروژه­هاي نقشه­برداري بايد به نحوي انجام پذيرد که دقت خواسته شده کارفرما و دقت مطلوب براي پروژه بدست آيد. براي مثال اگر يک پروژه نقشه­برداري يک پروژه­ي  نقشه­برداري در نقطه­اي دور از ايران تعريف شده باشد و دقت مورد نياز mm 5 باشد، يکسري سؤالات از ذهن نقشه­بردار مي­گذرد که اين سؤالات عبارتند از:

- براي رسيدن به دقت فوق چه نوع دستگاهي بايد به محل پروژه برده شود؟

- کدام شکل هندسي شبکه جواب مطلوب را در پي دارد؟

- در شکل هندسي شبکه المان­هاي مشاهداتي به چه نحوي بايد انداره­گيري شوند، زوايا با چه دقتي و در چند کوپل بايد مشاهده شوند؟ طول­ها چطور؟ و... .

   در واقع قبل از عزيمت به محل و در دفتر کار، لازم است در مورد اين سؤالات جواب درست بدست آيد که اين مهم در مرحله­ي پيش-پردازش و طراحي شبکه ميسر مي­گردد



ادامه مطلب...
تاریخ: یک شنبه 4 ارديبهشت 1390برچسب:,
ارسال توسط saeed

سلام،بعدازچندوفت بازقسمت شدبیام یه مطلبی بذارم.

امروزماهوارهWorldView-1 مرورمیکنیم.

توادامه مطلب میتونین این کاروبکنین.



ادامه مطلب...
تاریخ: جمعه 2 ارديبهشت 1390برچسب:,
ارسال توسط saeed

از این به بعد میخوام هرچند وقت یه بار اطلاعات یه ماهواره از ماهواره هایی که در سنجش از دور استفاده میشن روپست کنم.

امیدوارم به کارتون بیاد!

امروزماهواره FormoSat2میتونید تو ادامه مطلب ببینید.

 

 

منبع:سازمان فصایی ایران



ادامه مطلب...
تاریخ: پنج شنبه 26 اسفند 1389برچسب:,
ارسال توسط saeed

زلزله روز جمعه ژاپن که پنجمين زمين لرزه پرقدرت جهان از زمان راه اندازي دستگاه هاي لرزه نگاري، شناخته شده محور زمين را ۱۰ سانتي متر جابه جا کرده و موجب کوتاه تر شدن طول روزها شده است.

مجله علمي نيوساينتيست روز گذشته طي گزارشي به نقل از ژئوفيزيک دانان ناسا با بيان اين خبر اعلام کرد: زلزله 8.9 ريشتري که در ژاپن رخ داد، نه تنها خسارت هاي جاني و مالي بسياري به اين کشور وارد کرد بلکه محور زمين را حدود ۱۰ سانتي متر جابه جا کرد.



ادامه مطلب...
تاریخ: دو شنبه 23 اسفند 1389برچسب:,
ارسال توسط saeed

بچه ها میگن وحدت بین حوزه و جامعه نقشه برداری!

نظرشماچیه؟




تاریخ: جمعه 20 اسفند 1389برچسب:,
ارسال توسط saeed

امروز از بیکاری داشتم می گشتم البته داخل اینترنت می گشتما یه مقاله درباره تلرومترپیدا کردم که تاریخچه اشو توضیح داده بود؛گفتم بذارمش اینجا شماهم حال کردین ودوست داشتین بخونین!

میتونیدتوادامه مطلب ببینید!



ادامه مطلب...
تاریخ: پنج شنبه 19 اسفند 1389برچسب:,
ارسال توسط saeed
عکسبرداری گروه Z/I(دوربین نقشه برداری هوایی)مهمترین نو آوری و ابتکار و یک دوربین رقومی مجهز به یک سیستم رایانه ای دقیق در صنعت می باشد.
دوربین های رقومی نقشه برداری گروه فتو گرامتری را در وسعت بخشیدن به دامنه نقشه برداری و همچنین در سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS)و کاربرد در سنجش از دور حمایت می کند.
این سیستم گرد آوری کننده اطلاعات کامل عکس هایی را با وضوح و کیفیت بالا در مقیاس های کوچک و بزرگ در زمینه مهندسی (مقیاس صحیح)تحویل میدهدوعکسهایی را با وضوح عوارض زمینی کمتر ازcm5(inch 2)تهیه می کند. سیستم مدلار(برنامه ازپیش نوشته-مدله)شامل مرحله ای از فن قراردادن اجزایی در تکنو لوژی قاب گیرنده های دوربین می باشدکه هدف آن پیشرفت همه جنبه های کار در جهت رقومی شدن می باشد.


ادامه مطلب...
تاریخ: پنج شنبه 19 اسفند 1389برچسب:,
ارسال توسط saeed

 

جوّ زمين عبارتست از لايه‌اي از گازها، كه اطراف اين سياره را احاطه كرده‌اند و به وسيله نيروي جاذبه زمين نگه داشته مي‌شوند [1]. مجموعه اين گازها هوا‌ ناميده مي‌شود. هواي اطراف سياره زمين، به لحاظ ويژگي‌ها و مشخصات خود در تمام كائنات بي‌نظير بوده و يك استثنا به حساب مي‌آيد (تصاوير 1 و 2). در واقع وجود چنين جوّي است كه باعث شده تا شرايط براي پديده منحصر به فردي به نام «حيات» بر روي سياره زمين به وجود آيد. جو زمين با به وجود آوردن شرايط ذيل، زمينه را براي زندگي موجودات زنده پديدآورده است:

  • جلوگيري از نفوذ پرتوهاي زيان‌بار كيهاني مانند پرتوي فرابنفش خورشيد كه پديده حيات را در معرض نابودي قرار مي‌دهند؛
     
  • دربرداشتن گاز حياتي اكسيژن كه براي سوخت و ساز موجودات زنده ضروري است؛
     
  • تنظيم دماي سطح و جوّ سياره زمين و جلوگيري از ايجاد تفاوت زياد در دماي شب و روز [1]؛
     
  • ايجاد بستر لازم جهت چرخه آب و هوا در زيست‌كره‌ مادري بشر.
انسان با استفاده از خواص فيزيكي همين جو بود كه توانست با اختراع بالن، [هواسُر] و هواپيما بر نيروي جاذبه زمين غلبه كرده و پرواز كند.



ادامه مطلب...
تاریخ: پنج شنبه 19 اسفند 1389برچسب:,
ارسال توسط saeed

چکيده
 
 
با گسترش روز افزون سيستم هاي اطلاعات مکاني (GIS) نياز به توليد نقشه براي تغذيه اين سيستمها بيش از پيش احساس مي شود. استفاده از فتوگرامتري رقومي براي تهيه نقشه يکي از راه حلهاي اساسي در اين زمينه بشمار مي آيد. خوشبختانه در کشورمان جايگاه فتوگرامتري رقومي کاملا شناخته شده مي باشد و سياستهاي اتخاذ شده توسط دست اندرکاران اين امر در جهت توليد نرم افزار هاي رقومي داخلي و ترويج استفاده از نرم افزارهاي خارجي قرار دارد. لذا در اين نوشته سعي بر اين است که قابليتهاي يکي از نرم افزارهاي رقومي به نام PHOTOMOD مورد بررسي قرار گيرد.
 
 



ادامه مطلب...
تاریخ: شنبه 14 اسفند 1389برچسب:,
ارسال توسط saeed

جی آی اس چیست؟  
 
  جی آی اس (GIS) یك سیستم الكترونیك برای كسب اطلاعات جغرافیایی است

جی آی اس (GIS) یك سیستم الكترونیك برای كسب اطلاعات جغرافیایی است.جی آی اس سیستمی است كه با بهره گیری از آن، كلیه اطلاعات جمع آوری شده به صورت لایه لایه تهیه شده و پس از تفیك و كنترل داده ها كلیه اطلاعات توصیفی و مكانی مورد نیاز وارد سیستم می شود.



ادامه مطلب...
تاریخ: شنبه 14 اسفند 1389برچسب:,
ارسال توسط saeed

 سنجش از دور

سنجش از دور عبارت است از
تشخیص و جمع‌آوری داده از فاصله دور. این تعریف محدوده بسیار وسیعی دارد اما آنچه که امروزه به عنوان سنجش از دور از آن یاد می‌شود، داده‌هایی هستند که از طریق انواع وسایل پرنده از اشیاء، پدیده‌ها و عوارض، ثبت و ارسال شده و مورد تجزیه و تحلیل قرار می‌گیرد. لذا با این مفهوم، سنجش از دور با اختراع هواپیما متولد شد و دستیابی بشر به فضا نیز این علم را دچار یک جهش بسیار بزرگ کرد. انقلاب دیجیتال و تحول در افزایش کارآیی انواع سنجنده‌ها نیز جهش بزرگ دیگری بود که در دو دهه اخیر این حوزه را متحول کرد. امروزه سنجش از دور با صنعت فضایی گره خورده است. 
 

 

 

منبع: وب‌سايت سازمان فضايي ايران



ادامه مطلب...
تاریخ: جمعه 13 اسفند 1389برچسب:,
ارسال توسط saeed

نقشه برداری سیاره ای

توپوگرافی

بیش از هفتاد و دو هزار خط تراز از ماه، شانزده میلیون خط تراز از سیارک اِروس ۱ و بیش از ششصد میلیون خط تراز از مریخ، به عنوان داده های ارزشمند نقشهب رداری، راه را برای اکتشافات آینده بشر هموار کرده است. در مورد مریخ، دقت موقعیت سنجی در نقشه هایی که توسط فضاپیمای نقشهب ردار سراسری مریخ و با بهره گیری از ابزار ارتفاع سنج لیزری مدارگرد مریخ ۲ آن تهیه شد، حدود یک متر شعاعی و صد متر افقی بود. این در حالی است که تصاویر ارسالی ابزار مسافتی اب لیزری پروژه نیِر ۳ در کاوش سیارک ها از سیارک اروس، دقتی معادل ده متر در داشته است. از نزدیکترین همسایه زمین، ماه، به z و y ،x سه راستای دلیل چگالی کم و مشکلات فنی نقشهب رداری، به مراتب کم دقت ترین اندازه گیری های توپوگرافی انجام شده است که حدود یک متر شعاعی و بیش از یک کیلومتر افقی خطای تخمینی دارد. در مورد زمین هم، اگرچه محاسبات در مورد پستی و بلندی سطوح با به کارگیری تجهیزات گوناگون با دقت های مختلف به طور دقیق صورت می گیرد، نقشه برداری از بستر اقیانوس ها با دقت بسیار کمی امکان پذیر است.
در این مطالعه، پیشرفت هایی که در فهم و تحلیل مقاطع ارتفاع سنجی (آلتیمتری) مریخ و سیارک اروس به دست آمده است، بررسی می شود. در زمان پرتاب نقشه بردار سراسری مریخ ( ۱۹۹۶ )، دانش نشانه روی فضاپیما محدودیت اساسی به شمار می رفت، در صورتی که در مورد پروژه نیِر -که برای کاوش سیارک های نزدیک به زمین پس از نقشه بردار سراسری مریخ آغاز شد.



ادامه مطلب...
تاریخ: دو شنبه 9 اسفند 1389برچسب:,
ارسال توسط saeed
نزدیک ترین نقطه زمین به خورشید
 
نام این کوه باستانی پردیس است در حومه شهرستان جم از توابع عسلویه استان بوشهر و در نیمه های راه بندر کنگان به فیروز آباد شیراز قرار دارد .

 


 



ادامه مطلب...
تاریخ: پنج شنبه 5 اسفند 1389برچسب:,
ارسال توسط saeed

معرفی دستگاه Quick Surveyor

معرفی دستگاه Quick Surveyor

نقشه‌برداری ساختمانی و کارگاهی یکی از شاخه‌های عملی نقشه‌برداری است که اجرای آن همواره با مشکلات خاص خود همراه است. مشکلاتی که در مواردی با محدودیتهای کار زمینی در فضای باز تفاوت دارند. وجود موانع در درون ساختمانها ، سبب محدودیت دید می‌گردد و استفاده از Total Station و تئودولیت را با مشکل مواجه می‌کند. از طرفی در درون سایتهای کارگاهی به سبب بسته بودن سقف، استفاده از GPS هم قابل اجرا نیست. وسوسه‌ی غلبه بر این مشکلات، متخصصان را بر آن داشته است که دستگاه جدیدی برای اجرای عملیات تهیه نقشه در درون ساختمانها بوجود آورند.

 



ادامه مطلب...
تاریخ: پنج شنبه 5 اسفند 1389برچسب:,
ارسال توسط saeed

 لغات و اصطلاحات تخصصی نقشه برداری

Surveying and Cartography

 

نقشه برداری را می توان علم تهیه و پیاده کرده نقشه دانست

کنترل کارهای اجرایی – تعیین میزان نشست ساختمانها در عملیات ساختمانی و مونتاژواحدهای تولیدی و صنعتی و طرح های مربوط به تسطیح اراضی در شهر سازی و کشاورزی – کنترل دائمی انحراف سد ها از نظر فشار آب در تاسیسات آبی – انتقال نقاط و امتداد ها در معادن و را ههای زیر زمینی - بررسی تغییرات پوسته زمینی در زمین شناسی – تعیین میزان عمق آب و تهیه نقشه های دریا نوردی در کشتیرانی و بندر سازی – تهیه نقشه ابنیه و آثار تاریخی در باستان شناسی پیکره های دیگری از دامنه فعالیتهای نقشه برداری را تشکیل می دهد .



ادامه مطلب...
تاریخ: پنج شنبه 5 اسفند 1389برچسب:,
ارسال توسط saeed
درمقاله زیربه کارگیری ﺗﻮﺗﺎﻝ ﺍﺳﺘﯿﺸﻦ ﺑﺪوﻥ ﺗﺮﺍﺯ و ﺍﯾﺴﺘﮕﺎﻩ ﮔﺬﺍﺭی تعریف واثبات شده است.

www.sid.ir/fa/VEWSSID/J_pdf/52613840508.pdf

 

 

 




تاریخ: چهار شنبه 4 اسفند 1389برچسب:,
ارسال توسط saeed

یک استاد انسان شناسی از آفریقای شمالی از  Google Earth تصاویر ماهواره ای برای پیدا کردن فسیل انسان استفاده کرده است. او دو تکه استخوان متعلق به 1.78یا 1.95 میلیون سال قبل یافته است.

استاد "لی برگر"از دانشگاه "ویسواترساند"در جانسبرگ(Johannesburg )شروع به استفاده ازGoogle earth  جهت نقشه غارهای کشف شده و فسیل ها ی کشف شده توسط خودش در دهه های اخیر کرده است. برگر یک تصحیح بین ظاهر غارها در تصاویر ماهواره ای و فسیل های بجا مانده انجام داد.استاد برگر از 130 غار که 20 فسیل در آن ها کشف شده کار خود را شروع کرده است. با استفاده از تصاویر با قدرت تفکیک بالای ماهواره ای Google earth او توانسته 500 غار و محل فسیل که قبلا کشف نشده بودند را کشف کند. و این فسیل در یکی از مناطق کشف شده به دست آمده است. 




تاریخ: چهار شنبه 4 اسفند 1389برچسب:,
ارسال توسط saeed
رشد و توسعه فناوری سنجش از دور، گسترش کاربردها و بر طرف نمودن کمبود منابع اطلاعاتی کشور، فعالیت ها در بخش سنجش از دور کشور گسترش پیدا کرده است.

دکتر محمد علی فرقانی، معاون وزیر و رئیس سازمان فضایی ایران در گفت و گو با واحد خبر روابط عمومی سازمان فضایی ایران، ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: سازمان فضایی کشور آمادگی دارد تا به منظور تهیه و ارایه انواع داده های ماهواره ای با توان تفکیک مکانی بالاتر از 50 سانتیمتر به صورت Mono و Stereo در فرمت های خام و تصحیح شده سیاه و سفید و رنگی از تاریخ های گذشته تا حال و نیز آینده و همچنین اجرای انواع پروژه های مشترک کاربردی با سایر دستگاه ها اعم از دولتی و خصوصی همکاری و نسبت به رفع نیاز آنها اقدام کند.




تاریخ: چهار شنبه 4 اسفند 1389برچسب:,
ارسال توسط saeed
اینم یه شبیه سازماشین حساب

   http://h1.ripway.com/saeedrezaei/Casio FX9860 Emulator 1.03.rar




تاریخ: چهار شنبه 4 اسفند 1389برچسب:,
ارسال توسط saeed

راهنمای آزمون کارشناسی ارشد رشته نقشه برداری 

تهيه و تنظيم: سيد قاسم رستمی




تاریخ: چهار شنبه 4 اسفند 1389برچسب:,
ارسال توسط saeed

 با سلام امروز قصد داریم براتون تعرفه نقشه برداری سازمان نقشه برداری کشور را مربوط به سال 1387 در واقع آخرین تعرفه را برای شما قرار بدیم - شرکت های نقشه برداری موظف هستند بر مبنای تعرفه فوق و یا با درصدی زیر قیمت های فوق در مناقصات نقشه برداری شرکت نمایند - در کنار تعرفه فوق صریب منطقه  حقوق نظارت کارگاهی را نیز برای شما آماده نموده ایم جهت دریافت فایل  تعرفه و ضریب منطقه بر روی دانلود کلیک نمایید .

** جهت دریافت بر روی ادامه مطلب کلیک نمایید **    




تاریخ: چهار شنبه 4 اسفند 1389برچسب:,
ارسال توسط saeed

 

 

برنامه تبدیل مختصات UTM به طول و عرض جغرافیایی و بر عکس




تاریخ: چهار شنبه 4 اسفند 1389برچسب:,
ارسال توسط saeed
اینم چندتاتحقیق ازGISوکاربرداش


تاریخ: چهار شنبه 4 اسفند 1389برچسب:,
ارسال توسط saeed
حتما بعضی وقتا واسه پیاده کردن خواستیداز یه نقشه مختصات نقاطشودربیارین!

حتما این نرم افزار کمکتون میکنه!




تاریخ: چهار شنبه 4 اسفند 1389برچسب:,
ارسال توسط saeed
تواین پست یه مطلب جدیدبراتون گذاشتم که خلاصه نرم افزارهای توتال استیشن ها روبه صورت درختی نشون داده.

ببینیدشایدبه دردتون خورد.




تاریخ: چهار شنبه 4 اسفند 1389برچسب:,
ارسال توسط saeed

صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد

آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی

ورود اعضا:


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید




آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 1
بازدید دیروز : 1
بازدید هفته : 2
بازدید ماه : 12
بازدید کل : 37993
تعداد مطالب : 26
تعداد نظرات : 1
تعداد آنلاین : 1